shakhesomran.ir

فهرست مطالب

تجهیزکارگاه

دستورالعمل تجهیز و برچیدن کارگاه

تجهیز کارگاه ، عبارت از عملیات، اقدام ها و تدارکاتی است که باید به صورت موقت برای دوره اجرا انجام شود تا آغاز و انجام دادن عملیات موضوع پیمان، طبق اسناد و مدارک پیمان میسر شود. در فهرست بهایی که توسط سازمان برنامه تهیه میشود تعاریفی در خصوص کارهای که می بایست در زمینه تجهیز کارگاه انجام گیرد ذکر شده است. مانند ساختمان پشتیبانی،ساختمان عمومی، محوطه سازی،ورودی کارگاه،انبار کار گاه و …  .

برآورد تجهیز کارگاه

واحد تهیه کننده برآورد ، باید با توجه به شرایط و نیاز هر کار و همچنین  روش انتخاب شده برای اجرای آن ،اقتصادی ترین روش برای تجهیز کارگاه را تعیین و برمبنای ردیفهایی که در پیوست فهرست بهاء پیش بینی شده منظور نموده و هزینه های بالاسری به صورت مقطوع برآورد کرده و در ردیف های مورد نظر درج نماید.

نکات مهم در برآورد تجهیز کارگاه

الف  در بند 2-3 ذکر شده پیوست 4 فهرست بها (دستورالعمل تجهیز و برچیدن کارگاه) نحوه تامین آب،برق،گاز و … در دوره اجرا می بایست در شرایط خصوصی پیمان ذکر گردد.

ب  در بند تبصره پیوست 5 فهرست بهاء آمده (( هزینه تجهیز اضافی، تنها برای قیمت جدید (موضوع بند 2 نحوه عمل برای تعیین قیمت کارهای جدید) قابل پرداخت است)). حال مطابق  بند 2 پیوست مذکور در صورتیکه کار جدیدی به پیمانکار ابلاغ گردد که از طریق قیمت جدید موضوع بند ج ماده 29 شرایط پیمان و یاردیف های مزبور در فهرست بهای منضم به پیمان برای آن ها شرح وقیمت واحد، پیش بینی شده باشد که انجام عملیات مربوطه باعث افزایش مدت پیمان گردد لذا مبلغ برخی از ردیف های فهرست تجهیز و برچیدن کارگاه که بصورت مستمر پیش بینی شده است ، در دوران افزایش مدت پیمان، قابل افزایش و پرداخت می باشند.

ج  هزینه هریک از ردیف های تجهیز بر چیدن کارگاه، به تناسب پیشرفت عملیات مربوط به همان ردیف تجهیز و برچیدن کارگاه محاسبه شده و در صورت وضعیت ها درج می شود.

روش محاسبه و پرداخت مبلغ تجهیز کارگاه در طرحهای عمرانی

بعد از محاسبه مبلغ کار و اعمال ضرایب مربوطه ( فرض کنید مبلغ قرارداد y ریال شود با اعمال ضرایب بالا سری و منطقه و ارتفاع و طبقات، 4% کل مبلغ برآورد شده مبلغ تجهیز کارگاه پروژه می شود (برای فهرست بهای ابیاری و زهکشی این مقدار – درصد تجهیز کارگاه – برابر با 5% می باشد) که به مبلغ برآورد اضافه می گردد . كه ۴۵٪ مبلغ فوق پس از تجهيز كارگاه و ۴۵٪ ديگر بر اساس پيشرفت صورت وضعيت پيمانكار و ۱۰٪ باقي پس از برچيدن كارگاه به پيمانكار پرداخت مي گردد.

سقف افزایش ردیف های تجهیز و برچیدن کار گاه در مجموع، 25 درصد مبلغ مقطوع تجهیز و برچیدن کارگاه می باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

error: مجاز به کپی محتوا نمی باشید